Bitdefender Antivirus Free Edition 2017 4


Bitdefender Antivirus Free Edition – antivirus gratuit, simplu si usor de utilizat. Protectia in timp real, control activ, tehnologii proactive si scanarea traficului HTTP pentru a proteja de site-uri de tip phishing.

Bitdefender Antivirus Free Edition Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Bitdefender
Gratuit, necesita inregistrare*
8.1 MB (instalare online)
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista 32|64-bit / XP
Romana / Engleza
14/02/2017

Red Download Button

* IMPORTANT! Necesita confirmarea inregistrarii in termen de 30 de zile, accesand link-ul, primit pe e-mail.

Descrierea programului

Bitdefender Antivirus Free Edition – antivirus gratuit, utilizeaza semnaturi de virusi si tehnologia proactiva Bitdefender pentru a proteja impotriva amenintarilor noi si necunoscute in timp real.

Plata pentru gratuitate – lipsa posibilitatii de a configura protectia sub anumit nivel de securitate. In acelasi timp, acest fapt face antivirusul simplu si usor de folosit pentru utilizatori. Antivirusul gratuit Bitdefender nu are nevoie de cunostinte tehnice pentru a configura protectia – toate componentele functioneaza la un nivel optim de securitate.

Bitdefender Antivirus Free Edition – antivirus gratuit, rapid si eficient, cu protectia automata, cu interfata simpla si usor de utilizat, este oferit fara publicitatea enervanta.

Caracteristici principale Bitdefender Antivirus Free Edition

• Protectia in timp real – toate fisierele sunt scanate in momentul lansarii sau copierii. De exemplu, fisierul care tocmai ai descarcat de pe Internet, este verificat imediat.

• Protectia activa – tehnologia inovatoare de detectie proactiva, utilizeaza tehnici euristice avansate pentru a detecta amenintari potentiale noi in timp real. Euristica antivirusului gratuit Bitdefender ofera un nivel ridicat de protectie impotriva amentintarilor noi, care inca nu au fost adaugate la semnaturi de virusi. Protectia activa in Bitdefender Antivirus Free Edition monitorizeaza orice aplicatie, pornita pe calculator, si detecteaza cele periculoase pe baza actiunilor sale.

• Sistem de detectare a intruziunilor – aceasta tehnologie reprezinta o serie de aplicatii euristice de monitorizare, care incearca sa acceseze serviciile de retea sau Internet. Acest sistem evalueaza aplicatiile pornite in sistemul de operare, cand acestea se comporta intr-un mod suspect si le blocheaza cand depasesc o limita.

• Tehnologia proactiva B-HAVE – noua tehnologie Bitdefender, conceputa pentru a reduce dependenta de semnaturi de virusi prin detectia proactiva a amenintarilor necunoscute. Aceasta tehnologie se bazeaza pe comportament intr-un mediu virtual.

B-HAVE in Bitdefender Antivirus Free Edition analizeaza caracteristicile si actiunile aplicatiilor, care sunt asociate cu aplicatii malware. Aplicatia poate fi daunatoare daca incearca sa modifice anumite fisiere, sa obtina acces la zone critice din memorie sau sa creeze un fisier, care este un produs al virusului cunoscut. In cazul in care nu sunt detectate actiuni daunatoare, B-HAVE porneste aplicatia in mod normal. In cazul in care comportamentul suspect este prezent, B-HAVE automat muta in carantina sau sterge aplicatia.

• Scanare HTTP – antivirusul gratuit Bitdefender analizeaza si blocheaza site-urile frauduloase si de tip phishing.

• Anti-rootkit – aceata tehnologie este utilizata pentru a cauta programe malware ascunse, cunoscute sub denumirea rootkit. Rootkit este un tip de aplicatii ascunse, adesea daunatoare, care pot ajuta hackerii pentru obtinerea controlului asupra calculatorlui.

• Actualizari periodice – Bitdefender Antivirus Free Edition se actualizeaza periodic, fara interventia utilizatorului, asigurand un nivel optim de protectie impotriva noilor amenintari.

• Scanare la incarcarea sistemului – aceasta tehnologie scaneaza sistemul la pornire, imediat ce sunt incarcate toate serviciile critice. Aceasta ajuta la imbunatatirea de detectie a virusului in timpul pornirii sistemului, precum si imbunatateste timpul de incarcare.

• Scanare in timp de nefunctionare – antivirusul gratuit Bitdefender detecteaza cand calculatorul utilizeaza minim de resurse, pentru a scana sistemul fara a afecta activitatea utilizatorului. Utilizarea resurselor de sistem este calculata pe baza utilizarii procesorului (CPU) si hard disk-ului (HDD).

• Tehnologia Smart Scan – fisiere, care au fost verificate anterior, Bitdefender Antivirus Free Edition nu le va verifica din nou.

Nou in Bitdefender Antivirus Free Edition 2017

  • Interfata actualizata
  • Inregistrarea prin portalul web Bitdefender Central

Cerinte de sistem

  • Sisteme de operare: Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
  • Hard disk: 2 GB spatiu liber (cel putin 800 MB pe partitia de sistem)
  • Intel CORE Duo (2 GHz) sau echivalent
  • Internet Explorer 10 sau mai mare
Bitdefender Antivirus Free Edition 2017
4.6 (91.11%) 9 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 gânduri despre “Bitdefender Antivirus Free Edition 2017