Home > Antivirus gratuit > Avira Free Antivirus 2017

Avira Free Antivirus 2017

Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus – antivirus gratuit, antispyware si antirootkit cu protectia in cloud Avira Protection Cloud. In timp real protejeaza calculatorul de programe periculoase si permite administrarea Windows Firewall.

Avira Free AntivirusProducator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Avira GmbH
Freeware (gratuit)
242 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
12/02/2017

Red Download Button

Descrierea programului

Avira Free Antivirus – antivirus gratuit, antispyware si antirootkit cu tehnologia in cloud pentru protectia impotriva amenintarilor cunoscute si necunoscute.

Antivirusul ofera protectia de baza impotriva programelor periculoase, si poate fi imbunatatit cu servicii gratuite de la Avira, insclusiv adaugarea protectiei web, control parental si protectia Android, ceea ce permite protejarea calculatorului, informatiilor personale si dispozitivelor mobile.

Antivirusul gratuit Avira in timp real protejeaza calculatorul de virusi, spyware, adware, rootkit si descarcari periculoase.

Caracteristici principale Avira Free Antivirus

Antivirus si antispyware
Protectia eficienta in timp real si la cerere impotriva diferiteor tipuri de amenintari: virusi, troieni, viermi, spyware si adware. Tehnologia euristica AHeAD protejeaza impotriva amenintarilor cunoscute si necunoscute.

Protectia Cloud
Tehnologia de securitate Avira Protection Cloud – clasificarea amenintarilor in timp real si sistem rapid de scanare.

Protectia impotriva rootkit
Anti-rootkit Avira protejeaza impotriva amenintarilor complexe – rootkit.

Administrarea Windows Firewall
Avira Free Antivirus permite editarea regulilor de retea pentru aplicatii, schimba profilul retelei (Privat, Public) si administra setarile avansate firewall-ului Windows Firewall.

Protectia Web
Cautare sigura, blocarea site-urilor de tip phishing si malware, protectia impotriva urmarirei.

Aceasta functie este parte a barei de instrumente Avira Browser Safety pentru browsere Chrome, Firefox si Opera (se instaleaza separat de Avira Free Antivirus).

Control parental
Cu functia Retele Sociale pe baza tehnologiei Avirea Free SocialShield utilizatorul poate monitoriza activitatea copiilor pe Internet: verifica conturilor lor in retele sociale pentru orice comentariu, fotografie, etc., care pot avea efect negativ asupra copilului.

Protectia dispozitivului Android
Produsul Avira Free Antivirus ofera posibilitatea de a instala aplicatia Avira Antivirus Security pentru Android, care protejeaza smartphone-ul sau tableta de pierdere sau furt, precum si ofera posibiitatea de a bloca apelurile si mesajele SMS nedorite.

Avira Free Antivirus 2017
4.67 (93.33%) 6 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *