AVG AntiVirus FREE 2018 1


AVG AntiVirus FREE – antivirus gratuit pentru Windows. Ofera protectie de baza a calculatorului si activitatii pe Internet impotriva celor mai noi amenintari.

AVG AntiVirus FREE 2015 Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
AVG Technologies
Freeware (gratuit)
275 MB / 284 MB (64-bit)
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
22/10/2017

Red Download Button

Descrierea programului

AVG AntiVirus FREE – protectia de baza pentru calculatore Windows fara a incetini performanta.

Antivirusul gratuit AVG in mod regulat primeste note mari printre cei mai importanti antivirusi din lume si ofera unele dintre cele mai bune functii.

Caracteristici principale AVG AntiVirus FREE

Instalarea antivirusului de baza dureaza cateva momente, protectia ramane constanta si nu incetineste performanta calculatorului. AVG AntiVirus FREE ofera doua niveluri de protectie:

Protectia calculatorului

Protectia in timp real va proteja calculatorul de virusi, spyware, rootkits, troieni si alte amenintari. Analiza in timp real si intelectul articifial imbunatatit previn pericolul chiar si din partea celor mai recente amenintari.

Protectia web si protectia corespondentei e-mail

Blocarea tuturor link-urilor nesigure, descarcarilor si atasamentelor permite utilizarea internetului fara riscuri de infectare.

De fiecarea data, cand utilizatorul AVG se confrunta cu o amenintare necunoscuta, dezvoltatorul o analizeaza rapid si creeaza o cale de contracarare, care este trimisa milioanelor de utilizatori, oferind fiecarui dintre ei o protectie de incredere.

Actualizarile si noile functii sunt trimise automat, astfel incat utilizatorul va folosi doar cea mai recenta vesiune a antivirusului.

Fiecare, care cauta un antivirus simplu si usor de utilizat, capabil sa ofere protectie de baza, fara a incetini performanta calculatoruli, trebuie sa incerce antivirusul gratuit AVG AntiVirus FREE.

Niveluri de protectie AVG AntiVirus FREE

Secretul principal al eficacitatii AVG in detectarea fisierelor periculoase – cateva niveluri de protectie. Toate fisierele sunt pretestate, si sunt excluse obiecte sigure din lista verificarii rapide.

Sistem de protectie pe baza de semnaturi – compara fisiere cu definitii cunoscute de virusi – secventa de byte, care este o caracteristica a unui anumit virus. Apoi se realizaeaza o analiza detaliata pentru a determina tipul de infectie.

Sistem de detectie polimorfic – se utilizeaza pentru detectarea amenintarilor noi necunoscute, chiar daca noul virus functioneaza diferit. Aceasta metoda este foarte eficienta in timpul detectiei macro-virusilor si script-virusilor.

Sistem de analiza euristic – al treilea nevel de detectie virusilor, monitorizeaza comportamentul obiectelor pentru a detecta natura lor periculoasa. Acest nivel de protectie permite identificarea programelor malware, care nu sunt in baza de date a semnaturilor.

Sistem de analiza comportamental – monitorizeaza comportamentul programelor si identifica semnele comportamentului periculos si apoi interzice executarea ulterioara a obiectului. Acest sistem a fost imbunatatit cu ajutorul tehnologiei de invatare automata AI Detection, care permite identificarea celor mai noi amenintari, care inca nu au fost clasificate de echipa AVG ThreatLabs. AI Detection invata continuu cu ajutorul datelor telemetrice, primite de la utilizatorii AVG.

Detectarea epidemiilor malware active – sistem de detectie in cloud pentru amenintari raspandite a fost imbunatatit cu tehnologia de invatare colectiva pentru a imbunatati identificarea amenintarilor noi in timp real.

Nou: CyberCapture – o noua tehnologie privata in cloud scanarii intelectuale, care permite reducerea timpului de detectie in timpul izolarii sau analizei fisierelor necunoscute in timp real. CyberCapture izoleaza fisiere necunoscute in mediul cloud pentru o analiza profunda si seteaza automat o conexiune cu doua canale cu centrul AVG Threat Labs pentru o detectare rapida.

AVG AntiVirus FREE 2018
3.8 (76.67%) 12 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “AVG AntiVirus FREE 2018