Antivirus Kaspersky Free


Kaspersky Free – antivirus gratuit, ofera protectie in timp real, web antivirus, IM si e-mail antivirus, precum si tehnologii in cloud Kaspersky Security Network.

Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Kaspersky Lab
Gratuit
2.4 MB (instalare-online + 152 MB)
10 / 8.1 / 8 / 7 32|64-bit
Romana / Engleza
09.01.2019

Descarca Antivirus Kaspersky Free

 

Descrierea programului

Antivirus Kaspersky Free (anterior Kaspersky 365) – antivirus gratuit si protectia web in timp real cu tehnologii in cloud.

Include toate componentele necesare pentru protectia calculatorului, datelor personale si activitatii online pe Internet impotriva celor mai recente amenintari.

Comparatie

Comparatia functiilor si posibilitatilor antivirusului gratuit Kaspersky Free cu versiunile comerciale Kaspersky Anti-Virus (KAV), Internet Security (KIS) si Total Security (KTS).

Functii / Versiunea

Antivirus pentru fisiere
Web Antivirus
IM Antivirus
E-mail antivirus
Antiphishing
Tastatura vizuala
Kaspersky Security Network
Kaspersky Secure Connection*
Monitorizarea retelei
Monitorizarea activitatii
Management pe Internet
Controlul aplicatiilor (HIPS)
Controlul modificarilor in OS
Acces la camera web
Firewall
Protectie impotriva atacurilor de retea
Antispam
Antibanner
Protectie impotriva colectarii datelor
Plati securizate
Introducerea datelor securizata
Modul programelor de incredere
Actualizarea programelor
Eliminarea programelor
Control parental
Backup
Seifuri virtuale
Manager de parole

FREE
KAV
KIS
KTS
 

Caracteristici principale Antivirus Kaspersky Free

Antivirus pentru fisiere

Antivirusul pentru fisiere Kaspersky Free previne infectarea sistemului de fisiere a calculatorului. Componenta porneste la pornirea sistemului de operare, se afla in memoria RAM a calculatorului si verifica toate fisierele deschise, salvate si pornite de pe calculator si de pe toate unitatile conectate.

E-mail Antivirus

E-mail Antivirus verifica mesajele primite si trimise de pe calculator. Mesajul va fi disponibil destinatarului doar in cazul in care nu contine obiecte periculoase.

Web Antivirus

Web Antivirus intercepteaza si blocheaza executarea script-urilor de pe site-uri web, in cazul in care aceste script-uri sunt o amenintare pentru securitatea calculatorului. Web Antivirus in Kaspersky Free Antivirus de asemenea monitorizeaza traficul web si blocheaza accesul la site-uri web periculoase.

IM Antivirus

IM Antivirus ofera securitate in timpul lucrului cu clienti IM. Componenta protejeaza informatia, care ajunge pe calculator prin protocoale clientilor IM. IM Antivirus asigura functionare in conditii de siguranta cu diverse aplicatii, concepute pentru mesajeria instant.

Conexiunea securizata

VPN-client Kaspersky Secure Connection, care se instaleaza impreuna cu antivirusul, este conceput pentru o conexiune securizata. Aplicatia protejeaza datele personale in timul lucrului in retele publice Wi-Fi, ofera anonimat pe Internet si ofera posibilitatea de a accesa site-uri blocate.

* Componenta Kaspersky Secure Connection are o limita de trafic de 200 MB pe zi. Eliminarea limitei si posibilitatea alegerii serverelor VPN este disponibila pentru o taxa suplimentara.

Participarea in Kaspersky Security Network

Pentru a spori eficienta protectiei calculatorului, Kaspersky Free Antivirus utilizeaza protectia in cloud. Protectia in cloud este implementata folosind infrastructura Kaspersky Security Network, utilizand datele, primite de la utilizatori din intreaga lume.

Antivirus Kaspersky Free
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *