Adaware Antivirus Free


Adaware Antivirus Free – antivirus gratuit si antispyware. In timp real monitorizeaza descarcarile si procesele active pentru a proteja impotriva amenintarilor malware.

Ad-Aware Free Antivirus+ Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Lawasoft
Gratuit (necesita inregistrare)
2.4 MB (instalare online)
10 / 8.1 / 8 / 7 32|64-bit
Engleza
28/02/2017

 Red Download Button

Descrierea programului

Adaware Antivirus Free (anterior Ad-Aware Free Antivirus+) – antivirus gratuit cu tehnologii Bitdefender, legendarul antispyware Ad-Aware pentru detectarea si blocarea programelor malware si amenintarilor online.

AdAware utilizeaza unul dintre cele mai bune motoare de detectie Bitdefender, ceea ce asigura o protectie eficienta fara conflicte sau incetiniri, care pot aparea in timpul utilizarii mai multor antivirusi.

Antivirusul gratuit in timp real monitorizeaza procesele active, editarile de registru, activitatea de retea si descarcarile de pe Internet.

Componente principale Adaware Antivirus Free

• Antivirus
• Navigarea web securizata
• Protectia descarcarilor
• Protectia in timp real
• Antispyware
• Modul pentru jocuri

Caracteristici principale Adaware Antivirus Free

Interfata intuitiva

Proiectat pentru utilizare usoara si simpla. Adaware Antivirus Free usor de descarcat, instalat si folosit. Ofera interfata usoara, moderna si avansata.

Antivirus

Antivirus rapid, foloseste tehnologii Bitdefender. Adaware Antivirus Free este echipat cu motor antivirus avansat, care functioneaza in paralel cu anti-spyware Ad-Aware. Ambele motoare ofera protectie eficienta impotriva programelor malware: de la virusi traditionali pana la raspandirea atacurilor spyware. Cu actualizari automate, disponibile mai multe ori pe zi, utilizatorul poate fi sigur ca calculatorul va fi protejat de amenintari.

Antispyware

Legendarul antispyware Ad-Aware – 450 milioane de descarcari si utilizatori activi. Protectia Ad-Aware impotriva rootkit-uri si detectarea in timp real ofera protectia in timp real impotriva troieni, keyloggers, interceptarea parolelor, spyware si adware, frauda online si furtul de indentitate.

Protectia in timp real

Adaware Antivirus Free detecteaza amenintarile periculoase inainte ca acestea sa patrunda in calculator. Protectia in timp real detecteaza si blocheaza programele periculoase. Protectia euristica avansata blocheaza procesele de malware si fisierele infectate care incearca sa ruleze sau sa conecteze la calculator. Protectia avansata in timp real previne incercarile malware de a deteriora sistemul sau accesul la datele personale.

Protectia proceselor in timp real

Blocheaza sau opreste procesele malware si fisierele infectate, care incearca sa ruleze sau sa conecteze la sistem, prevenind incercarile de a infecta calculatorul.

Protectia registrului in timp real

Detectarea avansata modificarii registrului, o sursa preferata pentru multi dezvoltatori de programe periculoase. Ad-Aware avertizeaza, cand un program incearca sa faca modificari in registrul Windows, oferind posibilitatea de a bloca amenintarea sau permite modificarea.

Protectia retelei in timp real

Monitorizeaza traficul de iesire de retea si blocheaza conexiunile la adrese IP din “lista neagra” si site-uri periculoase cunoscute, identificand si blocand amenintarea activa.

Protectia descarcarilor

Adaware Antivirus Free scaneaza automat fisierele inainte ca acestea sa fie descarcate pe hard disk, si blocheaza programele malware inainte ca acestea sa fie rulate. Protectia in timp real trimite in carantina fisiere infectate, prevenind deteriorarea sistemului.

Navigarea web securizata

Functia Navigarea web securizata functioneaza cu Ad-Aware Web Companion si scaneaza pentru adrese URL si site-uri web periculoase. Este o modalitate eficienta pentru protejarea impotriva raspandirei fisierelor malware. Motorul de scanare verifica site-urile vizitate din actualizarea listei resurselor web malitioase. De asemenea, ofera protectie pentru browsere Internet Explorer, Google Chrome si Mozilla Firefox impotriva troieni si site-uri de phishing.

Modul pentru jocuri

Vizionezi filme si te joci fara intreruperi pentru protectie. In Modul pentru jocuri calculatorul ramane protejat, cand te joci sau vizionezi filme, iar protectia nu va afisa avertismente, si se va reduce consumul de resurse. Modul pentru jocuri opreste avertizarile, verificarile sistemului si actualizari automate fara a reduce securitatea sistemului.

Ce aduce nou

  • Interfata actualizata
  • Tehnologii de securitate imbunatatite, performanta imbunatatita
  • Suport terminat pentru Windows XP si Vista
Adaware Antivirus Free
4.5 (90%) 4 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *