Home > Antivirus gratuit > Ad-Aware Free Antivirus+

Ad-Aware Free Antivirus+

Ad-Aware Free Antivirus+

Ad-Aware Free Antivirus+ – antivirus si antispyware cu protectia de baza impotriva amenintarilor online. In timp real monitorizeaza procesele active, editarile registrului, activitatea in retea si site-urile web vizitate.

Ad-Aware Free Antivirus+Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
Lawasoft
Gratuit (necesita inregistrare)
548 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
20/07/2016

 Red Download Button

Descrierea programului

Ad-Aware Free Antivirus+ – antivirus gratuit cu tehnologii Bitdefender, antispyware Ad-Aware si protectia web pentru detectarea si blocarea tuturor tipurilor de malware si amenintari online.

Ad-Aware ca o protectie suplimentara foloseste unul dintre cele mai bune motoare de detectie Bitdefender, ceea ce asigura o protectie eficienta fara conflicte, care pot aparea cand sa folosesc mai multe programe antivirus.

Antivirusul gratuit in timp real monitorizeaza procesele active, editarile registrului, activitatea de retea si vizualizarea site-urilor.

Componente principale Ad-Aware Free Antivirus+

• Antivirus
• Navigarea web securizata
• Protectia descarcarilor
• Protectia in timp real
• Antispyware
• Modul pentru jocuri

Caracteristici principale Ad-Aware Free Antivirus+

Interfata intuitiva

Proiectat pentru utilizare usoara si simpla. Ad-Aware Personal Security usor de descarcat, instalat si folosit. Ofera interfata usoara, moderna si avansata.

Antivirus

Antivirus rapid, foloseste tehnologii Bitdefender. Ad-Aware Personal Security este echipat cu motor antivirus avansat, care functioneaza in paralel cu anti-spyware Ad-Aware. Ambele motoare ofera protectie eficienta impotriva programelor malware: de la virusi traditionali pana la raspandirea atacurilor spyware. Cu actualizari automate, disponibile de mai multe ori pe zi, utilizatorul poate fi sigur ca calculatorul va fi protejat de amenintari.

Antispyware

Legendarul antispyware Ad-Aware – 450 milioane de descarcari si utilizatori activi. Protectia Ad-Aware impotriva rootkit-uri si detectarea in timp real ofera protectia in timp real impotriva troieni, keyloggers, interceptarea parolelor, spyware si adware, frauda online si furtul de indentitate.

Protectia in timp real

Ad-Aware Free Antivirus+ detecteaza amenintarile periculoase inainte ca acestea sa patrunda in calculator. Protectia in timp real detecteaza si blocheaza programele periculoase. Protectia euristica avansata blocheaza procesele de malware si fisierele infectate care incearca sa ruleze sau sa conecteze la calculator. Protectia avansata in timp real previne incercarile malware de a deteriora sistemul sau accesul la datele personale.

Protectia proceselor in timp real

Blocheaza sau opreste procesele malware si fisierele infectate, care incearca sa ruleze sau sa conecteze la sistem, prevenind incercarile de a infecta calculatorul.

Protectia registrului in timp real

Detectarea avansata modificarii registrului, o sursa preferata pentru multi dezvoltatori de programe periculoase. Ad-Aware avertizeaza, cand un program incearca sa faca modificari in registrul Windows, oferind posibilitatea de a bloca amenintarea sau permite modificarea.

Protectia retelei in timp real

Monitorizeaza traficul de iesire de retea si blocheaza conexiunile la adrese IP din „lista neagra” si site-uri periculoase cunoscute, identificand si blocand amenintarea activa.

Protectia descarcarilor

Ad-Aware Free Antivirus+ scaneaza automat fisierele inainte ca acestea sa fie descarcate pe hard disk, si blocheaza programele malware inainte ca acestea sa fie rulate. Protectia in timp real trimite in carantina fisiere infectate, prevenind deteriorarea sistemului.

Navigarea web securizata

Functia Navigarea web securizata functioneaza cu Ad-Aware Web Companion si scaneaza pentru adrese URL si site-uri web periculoase. Este o modalitate eficienta pentru protejarea impotriva raspandirei fisierelor malware. Motorul de scanare verifica site-urile vizitate din actualizarea listei resurselor web malitioase. De asemenea, ofera protectie pentru browsere Internet Explorer, Google Chrome si Mozilla Firefox impotriva troieni si site-uri de phishing.

Modul pentru jocuri

Vizionezi filme si te joci fara intreruperi pentru protectie. In Modul pentru jocuri calculatorul ramane protejat, cand te joci sau vizionezi filme, iar protectia nu va afisa avertismente, si se va reduce consumul de resurse. Modul pentru jocuri opreste avertizarile, verificarile sistemului si actualizari automate fara a reduce securitatea sistemului.

Cerinte de sistem

Poti instala Ad-Aware Free Antivirus+ pe calculatoare, care ruleaza urmatoarele sisteme de operare:

Windows XP cu Service Pack 3 (32-bit), Service Pack 2 (64-bit)
Windows Vista cu Service Pack 2 (32- & 64-bit)
Windows 7 cu Service Pack 1 (32- & 64-bit)
Windows 8 (32- & 64-bit)
Windows 10 (32- & 64-bit)

Calculatorul tau trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte de sistem.

Cerinte minime de sistem:

– 1.8 GB spatiu liber pe disc (cel putin 800 MB pe partitia de sistem)
– Procesor: 800 Mhz
– Memoria RAM: 1 GB

Cerinte recomandate de sistem:

– 2.8 GB spatiu liber pe disc (cel putin 800 MB pe partitia de sistem)
– Intel CORE Duo (1.66 Ghz) sau procesor echivalent
– Memoria RAM: 1 GB pentru Windows XP si 1.5 GB pentru Windows Vista, Windows 7, Windows 8 si Windows 10

Ce aduce nou

Nou in versiunea 11.12

Ad-Aware Free Antivirus+ 11.12.945.9202

Imbunatatiri si modificari

  • Compatibilitatea completa cu Windows 10
  • Capacitati complete de scanare in Safe Mode (Mod de siguranta)
  • Mecanismul de actualizare imbunatatit
  • Suport imbunatatit pentru Windows XP si Vista
  • Erorile minore remediate
Ad-Aware Free Antivirus+
5 (100%) 3 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *