Trojan Remover descarca gratis

Trojan Remover este program pentru a elimina software-ul malitios , cum ar fi troieni, adware, spyware, viermi si altele. Trojan Remover te va ajuta in cazul in care un antivirus nu poate detecta sau elimina virusi in mod corect. Deoarece un antivirus obisnuit nu poate intotdeauna detecta spyware sau troieni, iar la detectare nu intotdeauna ii poate elimina complet.

Trojan Remover este conceput pentru a elimina aceste programe, in timp ce tu nu trebuie sa editezi manual registrul si fisierele a sistemului pentru a elimina efectele amenintarilor detectate.

Producator:      Simply Software
Licenta:      Gratuit
Dimensiunea:      11,7 MB
Sistem:      Windows 7 / VIsta / XP / 2k 32|64-bit
Interfata:      Engleza

 

 

Trojan Remover descarca gratis

Unele programe malware pot fi mascate ca aplicatii si nu sunt detectate de un antivirus instalat. In acest caz te va ajuta Trojan Remover.

Programul nu este gratuit, dar are o perioada de proba de 30 de zile, ceea ce este suficient pentru a trata sistemul de troieni. In timpul perioadei de proba ai acces complet la functionalitatea programului. Trojan Remover poti descarca de pe site-ul nostru Antivirus Free.

Trojan Remover analizeaza fisierele de sistem, registru Windows si determina aplicatiile in momentul pornirii. Cei mai multi troieni sunt incarcati in acest fel. De asemenea, scaneaza toate fisierele in momentul de boot pentru a detecta troieni de acces de la distanta (backdoors, cum ar fi NetBus, SubSeven, Optix Pro, Back Orifice, etc.), viermi si alte tipuri de malware.

Pentru fiecare amenintare identificata in Trojan Remover apare o fereastra cu mesaj, cu informatii despre locatia fisierului malware si numele acestuia. Programul iti va sugera sa-l elimini din fisierele din sistem si sa-l redenumesti pentru a opri amenintarile active.

Ti-a placut acest articol?
Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

No comments.

Leave a Reply