TrustPort Internet Security 2015

TrustPort Internet Security 2015 – protectia completa a calculatorului si datelor personale impotriva programelor periculoase si amenintarilor online si offline. Detecteaza virusi si aplicatii spyware, previne incercarile hackerior de a accesa calculatorul.

TrustPort Internet Security Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
TrustPort
Versiunea de proba (30 zile)
284 MB
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
01/18/2015

Red Download Button

Descrierea programului

TrustPort Internet Security 2015 detecteaza virusi si spyware pe toate nivelurile de logare in sistem, precum si previne incercarile hackerilor de a accesa calculator si informatiile importante.

Protectia antivirus permite nu doar monitorizarea fisierelor accesate, dar si scanarea fisierelor primite prin e-mail sau descarcate de pe Internet.

De asemenea, contine modul TrustPort Portunes pentru depozitarea comuna si simultana a datelor confidentiale de pe calculator si dispozitiv mobil.

Componente principale TrustPort Internet Security 2015

Antivirus pentru fisiere Anti-spyware
Inspector pentru aplicatii Control parental
Antivirus pentru Web Firewall personal
Antivirus USB-portabil Disc de recuperare
Protectia e-mail Sincronizarea datelor online

 

Caracteristici principale TrustPort Internet Security 2015

Sistem de protectie pentru fisiere
Monitorizeaza fisiere deschise si previne rularea programelor malware. La intervale programate antivirusul verifica intregul disc. Utilizand doua motoare antivirus AVG si Bitdefender, posibilitatile TrustPort Internet Security sunt printre cele mai bune dintre solutiile antivirus.

Protectia online
Paginile web sunt printre cele mai raspandite surse de infectii, astfel antivirusul scaneaza toate fisierele, cand acestea se incarca de pe Internet. Poate identifica in mod automat fluxul de date, cum ar fi audio si video, care nu au nevoie de scanare.

Protectia e-mail
Corespondenta e-mail se verifica pentru atasamente malware si spam. Este integrat cu Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Outlook Express, Windows Mail si The Bat. De asemenea, exista posibilitatea de a verifica toate mesajele primite de la orice client ales.

Firewall personal
TrustPort Internet Security 2015 monitorizeaza toate comunicatiile intre calculator si retele externe. Firewall-ul detecteaza automat aplicatiile de incredere si ii permite sa utilizeze conexiunea la Internet. Aplicatiile susptecte sau necunoscute vor fi blocate sau, in unele cazuri, se va cere permisiunea de a permite sau bloca aplicatia.

Control parental
Aplicatia distinge cateva categorii de continut web nedorit, cum ar fi site-uri porno sau site-uri cu jocuri de noroc. Aceste resurse pot fi blocate pentru a proteja copiii de continut nepotrivit. Utilizatorii individuali pot crea propriul profil pentru a bloca anumite categorii.

Antivirus portabil
TrustPort Internet Security 2015 ofera posibilitatea de a crea versiunea portbabila a antivirusului pe un dispozitiv de stocare USB. Datele, stocate pe dispozitivul USB vor fi protejate, in acelasi timp, utilizatorul va avea posibilitatea de a testa in orice moment calculatorul cu ajutorul dispozitivului USB.

TrustPort Internet Security 2015
5 (100%) 1 vote

Share This Post

Post Comment