BullGuard Internet Security 2015


BullGuard Internet Security include antivirus si antispyware BitDefender cu tehnologia de detectare comportamentala a amineintarilor, firewall Outpost si functii: control parental, optimizarea sistemului si backup.

BullGuard Internet Security 2014Producator:
Licenta:
Dimensiunea:
Windows:
Interfata:
Actualizat:
BullGuard
Versiunea de proba 60 zile
314 KB (instalare online)
10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Engleza
01/26/2015

Red Download Button

Descrierea programului

BullGuard Internet Security este o solutie completa de securitate – protejeaza calculatorul impotriva tuturor tipurilor de amenintari de pe Internet, furtul de identitate, fraude cu cardul de credit, hackeri, virusi, spyware si alte amenintari.

Antivirusul se baseaza pe tehnologiile Bitdefender, iar firewall – pe Outpost Firewall.

Caracteristici principale BullGuard Internet Security

• Analiza amenintarilor euristica (detectarea comportamentala) permite antivirusului sa detecteze cu 65% mai multe amenintari, in comparatie cu antivirusii traditionali.

• Navigarea Web securizata marcheaza site-urile suspecte si periculoase de pe paginile de cautare.

• Scanerul vulnerabilitatilor avertizeaza despre software invechit, care poate reprezinta risc pentru siguranta calculatorului.

• Backup online (5 GB) protejeaza datele importante si ofera acces la ele de pe orice calculator, care este conectat la Internet.

• Control parental limiteaza utilizarea internetului pentru copii. Functia, care ajuta la protejarea copiilor de continut web inadecvat si site-uri discutabile, limiteaza timpul lor pe Internet, monitorizeaza actiunile lor pe Internet si ajuta la mentinerea informatiilor personale.

• Optimizarea PC-ului – modulul scaneaza calculatorul, detecteaza si corecteaza cauzele care pot incetini performanta. BullGuard PC Tune Up verifica automat sistemul, pentru a face calculatorul mai rapid, sigur si eficient.

BullGuard Internet Security 2015
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *