avast! Free Antivirus

Antivirus gratuit avast! Free ofera protectie proactiva in timp real. Antivirus avast! Free – aplicatia de securitate care concureaza si depaseste ca si performanta multe dintre produsele comerciale de pe piata.

 

Producator:      AVAST Software
Licenta:      Gratuit
Dimensiunea:      112 MB
Sistem:      Windows 8 / 7 / Vista / XP
Interfata:      Engleza / Romana
Actualizat:      10/16/2013

 

 

Red Download Button

Descrierea programului

*Antivirus avast! Free functioneaza fara inregistrare doar 30 de zile dupa instalare. Poti obtine GRATUIT cheia de licenta prin e-mail dupa inregistrare sau prin interfata programului. Cheai de licenta este valabila timp de un an de zile. Dupa un an de zile va trebui sa reactivezi licenta.

avast! Free Antivirus – antivirus gratuit Avast, include toate functiile, care pot fi asteptate de la un antivirus modern. Si anume, include tehnologia pentru a proteja impotriva “spyware”, certificat West Coast Labs Checkmark, protectia impotriva rootkit-uri si modul autoaparare.

Cea mai recenta versiune ofera viteza de scanare mult mai mare, functia de detectare malware avansata si tehnologia AutoSandbox virtualization (sandbox automat). Programul include cateva “ecrane” in timp real, care monitorizeaza e-mailul si conectarea la Internet, verificand fisierele de pe calculator ori de cate ori acestea sunt deschise sau inchise.

Caracteristici principale Antivirus avast! Free 2014

Antivirus Protectia impotriva rootkit-uri
Anti-Spyware avast! Online Security
avast! DeepScreen Regim imbunatatit
Disc de recuperare Curatarea browser-ului
avast! SecureLine (i) Actualizarea aplicatiilor

(i) Componenta este disponibila pentru o taxa suplimentara (de la $8 pe luna)

Mai multe informatii >>

Componente principale Antivirus avast! Free 2014

Afisarea unui sistem de fisiere
Afisarea unui sistem de fisiere – componenta principala a scanerului in timp real. Tine evidenta fisierelor si programelor de pe calculator.

Ecran mail
Ecran mail monitorizeaza tot traficul de e-mail si scaneaza toata corespondenta inainte de a ajunge pe calculator, prevenind astfel infectarea.

Ecran Web
Ecran Web Antivirus avast! Free analizeaza toate actiunile utilizatorului la vizitarea site-urilor Web de pe Internet.

Ecran P2P
Ecran P2P monitorizeaza descarcarile P2P (programe peer to peer), practic neutralizeaza riscurile de securitate asociate cu acet tip de program.

Ecran chat online
Ecran chat online intercepteaza toate descarcarile din apicatii pentru mesagerie instant (Messenger, etc) si le verifica pentru virusi.

Firewall
Firewall monitorizeaza toata activitatea de retea si blocheaza virusii, care incearca sa infecteze sistemul prin intermediul retelei. In plus, firewall blocheaza accesul la site-urile Web malitioase.

Ecran comportamentului
Ecran comportamentului monitorizeaza sistemul pentru comportament sispect, avertizeaza despre orice activitate neobisnuita.

Setarea modulului de compatibilitate
Modul de instalare ca a doua linie de aparare. Permite instalarea antivirusului avast! in modul de compatibilitate. Acest lucru inseamna ca poti folosi avast! impreuna cu un program antivirus, care deja este instalat pe calculator. Unele functii, in acest caz, nu vor fi instalate.

Asistenta de la distanta
Functia asistenta de la distanta permite utilizatorilor avast! sa stabileasca conexiuni intre ei si sa arate desktopul. Acest lucru este util cand ai nevoie de suport tehnic, precum si pentru scopuri administrative

Ti-a placut acest articol?
Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

No comments.

Leave a Reply