Avast Free Antivirus 2015

Avast Free Antivirus 2015 – antivirus gratuit cu toate functiile necesare pentru protectia calculatorului si datelor personale. Include antivirus cu scut puternic de protectie si scaner de securitate pentru reteaua de la domiciliu.

Avast Free Antivirus

Producator:      AVAST Software
Licenta:      Gratuit
Dimensiunea:      4.5 MB (instalare online + 126 MB)
Windows:      8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit
Interfata:      Engleza / Romana
Actualizat:      1/5/2015

 

Red Download Button

Descrierea programului

Avast Free Antivirus – antivirus gratuit Avast, include toate functiile, care pot fi asteptate de la un antivirus modern.

Cea mai recenta versiune ofera viteza de scanare mult mai mare, functia de detectare malware avansata si tehnologia AutoSandbox virtualization (sandbox automat). Programul include cateva “ecrane” in timp real, care monitorizeaza e-mailul si conectarea la Internet, verificand fisierele de pe calculator ori de cate ori acestea sunt deschise sau inchise.

Caracteristici principale Avast Free Antivirus 2015

Antivirus Protectia impotriva rootkit-uri
Anti-Spyware avast! Online Security
avast! DeepScreen Regim imbunatatit
Disc de recuperare Curatarea browser-ului
avast! SecureLine (i) Actualizarea aplicatiilor

(i) Componenta este disponibila pentru o taxa suplimentara (de la $8 pe luna)

Mai multe informatii >>

Componente principale Avast Free Antivirus 2015

Afisarea unui sistem de fisiere
Afisarea unui sistem de fisiere – componenta principala a scanerului in timp real. Tine evidenta fisierelor si programelor de pe calculator.

Ecran mail
Ecran mail monitorizeaza tot traficul de e-mail si scaneaza toata corespondenta inainte de a ajunge pe calculator, prevenind astfel infectarea.

Ecran Web
Ecran Web Antivirus avast! Free analizeaza toate actiunile utilizatorului la vizitarea site-urilor Web de pe Internet.

Ecran P2P
Ecran P2P monitorizeaza descarcarile P2P (programe peer to peer), practic neutralizeaza riscurile de securitate asociate cu acet tip de program.

Ecran chat online
Ecran chat online intercepteaza toate descarcarile din apicatii pentru mesagerie instant (Messenger, etc) si le verifica pentru virusi.

Firewall
Firewall monitorizeaza toata activitatea de retea si blocheaza virusii, care incearca sa infecteze sistemul prin intermediul retelei. In plus, firewall blocheaza accesul la site-urile Web malitioase.

Ecran comportamentului
Ecran comportamentului monitorizeaza sistemul pentru comportament sispect, avertizeaza despre orice activitate neobisnuita.

Setarea modulului de compatibilitate
Modul de instalare ca a doua linie de aparare. Permite instalarea antivirusului avast! in modul de compatibilitate. Acest lucru inseamna ca poti folosi avast! impreuna cu un program antivirus, care deja este instalat pe calculator. Unele functii, in acest caz, nu vor fi instalate.

Asistenta de la distanta
Functia asistenta de la distanta permite utilizatorilor avast! sa stabileasca conexiuni intre ei si sa arate desktopul. Acest lucru este util cand ai nevoie de suport tehnic, precum si pentru scopuri administrative

Avast Free Antivirus 2015 5.00/5 (100.00%) 5 votes
Daca ti-a placut articolul trimite-l mai departe!

No comments.

Leave a Reply